nl fr */?>

Roller Team: een zeer sterk merk

Roller Team is een vaste waarde op de Europese motorhomemarkt. Urbano is al meer dan 20 jaar lang de exclusieve invoerder voor deze modellen. Met een uitermate sterke prijs/kwaliteit verhouding weet Roller Team jaar na jaar heel wat klanten te bekoren. Elke reeks staat synoniem voor innnovatie en kwaliteit. De constructiewijze en de afwerking van een Roller Team mag gerust naast veel duurdere modellen staan.

Kronos Performance

 

Het meest verbluffende middengamma op de markt. Verkrijgbaar in profilé en integraal, op chassis Ford en Fiat.

Lees meer...

Zefiro PLUS Performance

 

De populaire Zefiro modellen zijn verkrijgbaar in profilé, integraal en alkoof. De Zefiro Plus design uitvoering is nieuw voor 2020.

Lees meer...

Granduca

 

De Granduca reeks behoeft geen introductie. Al meer dan 20 jaar is dit een zekere investering in vakantieplezier.

Lees meer...

Livingstone

 

De Livingstone is de best verkochte ingerichte bestelwagen in Europa en dit niet in het minst door zijn onklopbare...

Lees meer...

Uw voordeel? U bespaart al snel tot 17.000 Euro!

Urbano bestaat 40 jaar en heeft uitstekende relaties met zijn fabrikanten. Bovendien krijgen wij zeer interessante volumekortingen. Daardoor geniet u bij Urbano al snel van gratis uitrusting ter waarde van 10.000 euro en meer. Voeg daarbij nog de korting op de catalogusprijs en u merkt dat u bij Urbano al snel een voordeel doet dat kan oplopen tot zo'n 17.000 Euro.


Urbano en Roller Team: een perfect team

Uniek in Europa: Urbano biedt een aantal Roller Team modellen aan in "Performance" editie - aan nooit geziene prijzen.

Elk model is superscherp geprijsd dankzij onze volume kortingen. Bovendien is elke Kronos, Zefiro en Granduca één brok kwaliteit! Iedere Roller Team is volledig houtvrij gebouwd, heeft styrofoam isolatie tot 66mm dik, is sterk als een huis en superkompleet. Veel modellen gehomologeerd voor 5 personen, een grote koelkast, volledig uitgerust camping car chassis voor optimale rij-eigenschappen en maximale veiligheid, cruise control, airbags,... Geloof ons vrij: we kunnen nog even doorgaan met onze opsomming. Geen enkele andere motorhome in deze prijsklasse komt nog maar in de buurt van de Roller Team modellen. Urbano heeft meer dan 40 ervaring in de sector en weet als geen ander hoe je een goede deal moet onderhandelen. En daar kan u als klant van profiteren!

Interesse?
Contacteer ons